DATACENTERS & SERVERRUIMTEN

Verschillende disciplines komen samen
tijdens ontwerp en realisatie

Specialisatie

Het onderdeel ‘datacenters & serverruimten’ is één van de specialisaties van MM Techniek. Binnen de ICT hebben we ervaring met zowel kleinere als zeer grootschalige datacenters in Nederland (organisaties waar enorm veel bedrijven van afhankelijk zijn). We leveren dan ook verschillende, passende oplossingen voor grotere omgevingen of voor inbound eigen serverruimten bij diverse organisaties.

Oplossingen

Voor iedere ICT organisatie kunnen we een gerichte oplossing bieden. Verschillende disciplines, zoals elektrotechnische installatie, noodstroomoplossingen en brandbeveiliging, komen samen tijdens het ontwerp én de realisatie. Onze storingsdienst is altijd bereikbaar.

REFERENTIES

MM Techniek verhuist naar Almere

By | Home | No Comments

Geachte relatie,

Door de samenwerking in oktober 2016 met firma Breedveld & Schröder in Almere, is MM Techniek een nieuwe weg ingeslagen.
Deze samenwerking bevalt zo goed, dat wij hebben besloten om na negen succesvolle jaren in Diemen, te gaan verhuizen naar Almere en in te trekken bij onze collega’s.

Gedurende deze negen jaren in Diemen heeft MM Techniek grote stappen gemaakt in groei en professionalisering. Met een flexibele organisatie van circa 30 man, hebben wij mooie projecten gerealiseerd. Mede door de synergie die de samenwerking tussen Breedveld & Schröder en MM Techniek teweegbrengt zien wij een voorspoedige toekomst tegemoet.

Wij zijn inmiddels druk bezig met inpakken en opruimen, graag verwelkomen wij u vanaf 22 mei op ons nieuwe adres in Almere:

MM Techniek B.V.
Katernstraat 21
1321 NC Almere

Alle overige bedrijfsgegevens blijven vooralsnog onveranderd.

Benader ons direct om gebruik te maken van ons specialisme Neem contact op