DATACENTERS & SERVERRUIMTEN

Verschillende disciplines komen samen
tijdens ontwerp en realisatie

Specialisatie

Het onderdeel ‘datacenters & serverruimten’ is één van de specialisaties van MM Techniek. Binnen de ICT hebben we ervaring met zowel kleinere als zeer grootschalige datacenters in Nederland (organisaties waar enorm veel bedrijven van afhankelijk zijn). We leveren dan ook verschillende, passende oplossingen voor grotere omgevingen of voor inbound eigen serverruimten bij diverse organisaties.

Oplossingen

Voor iedere ICT organisatie kunnen we een gerichte oplossing bieden. Verschillende disciplines, zoals elektrotechnische installatie, noodstroomoplossingen en brandbeveiliging, komen samen tijdens het ontwerp én de realisatie. Onze storingsdienst is altijd bereikbaar.

REFERENTIES

Aankondiging administratieve wijzigingen

By | Home | No Comments

Breedveld & Schröder heeft de laatste jaren een aanzienlijke groei door gemaakt, met name door de overnames van MM Techniek in 2016 en WE-projects halverwege dit jaar.
Met genoegen kunnen wij u mededelen dat Breedveld & Schröder BV, MM Techniek BV en WE- projects BV vanaf 1 januari 2020 samen verdergaan onder de naam Breedveld & Schröder BV.

Wij verwachten met deze samenvoeging onze dienstverlening en processen nog verder te optimaliseren.

De samenvoeging brengt ook een aantal administratieve wijzingen met zich mee, welke dat zijn leest u in onderstaand nieuwsbericht.

Aankondiging administratieve wijzigingen

Benader ons direct om gebruik te maken van ons specialisme Neem contact op