DATACENTERS & SERVERRUIMTEN

Verschillende disciplines komen samen
tijdens ontwerp en realisatie

Specialisatie

Het onderdeel ‘datacenters & serverruimten’ is één van de specialisaties van MM Techniek. Binnen de ICT hebben we ervaring met zowel kleinere als zeer grootschalige datacenters in Nederland (organisaties waar enorm veel bedrijven van afhankelijk zijn). We leveren dan ook verschillende, passende oplossingen voor grotere omgevingen of voor inbound eigen serverruimten bij diverse organisaties.

Oplossingen

Voor iedere ICT organisatie kunnen we een gerichte oplossing bieden. Verschillende disciplines, zoals elektrotechnische installatie, noodstroomoplossingen en brandbeveiliging, komen samen tijdens het ontwerp én de realisatie. Onze storingsdienst is altijd bereikbaar.

REFERENTIES

Sponsor van Het BeterBoek

By | Home | No Comments

Sponsor van Het BeterBoek

Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject “Het BeterBoek” voorde kinderafdeling en dagbehandeling in de Reinier de Graaf Gasthuis te Delft..
Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis. Zeker voor heel jonge kinderen. Een goede voorbereiding en begeleiding kunnen veel angst en onzekerheid wegnemen. Het BeterBoek helpt hierbij.
Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden gratis Het BeterBoek van Bureau Méteau uitgereikt!

Benader ons direct om gebruik te maken van ons specialisme Neem contact op