FACILITY MANAGEMENT

Uw projecten worden van A tot Z uitgevoerd
volgens de hoogste kwaliteitseisen

Stroomversnelling

Facilities Management is de laatste jaren in een stroomversnelling gekomen. Organisaties, bedrijven en instellingen concentreren zich steeds meer op hun kernactiviteiten en besteden facilitaire diensten uit aan professionals. MM Techniek ondersteunt daarin op gebied van techniek en aanpalende werkzaamheden.

Specialisatie

Wij zijn gespecialiseerd in het managen van al deze facilitaire ‘technische’ dienstverlening. Per cliënt verschilt dit van enkele diensten tot ‘integrated facility management’. De projecten bij banken en verzekeraars worden door MM Techniek van A tot Z uitgevoerd en volgens de hoogste kwaliteitseisen, van advies en ontwerp tot realisatie en onderhoud. Onze storingsdienst is altijd bereikbaar.

REFERENTIES

MM Techniek verhuist naar Almere

By | Home | No Comments

Geachte relatie,

Door de samenwerking in oktober 2016 met firma Breedveld & Schröder in Almere, is MM Techniek een nieuwe weg ingeslagen.
Deze samenwerking bevalt zo goed, dat wij hebben besloten om na negen succesvolle jaren in Diemen, te gaan verhuizen naar Almere en in te trekken bij onze collega’s.

Gedurende deze negen jaren in Diemen heeft MM Techniek grote stappen gemaakt in groei en professionalisering. Met een flexibele organisatie van circa 30 man, hebben wij mooie projecten gerealiseerd. Mede door de synergie die de samenwerking tussen Breedveld & Schröder en MM Techniek teweegbrengt zien wij een voorspoedige toekomst tegemoet.

Wij zijn inmiddels druk bezig met inpakken en opruimen, graag verwelkomen wij u vanaf 22 mei op ons nieuwe adres in Almere:

MM Techniek B.V.
Katernstraat 21
1321 NC Almere

Alle overige bedrijfsgegevens blijven vooralsnog onveranderd.

Benader ons direct om uw project op te starten Neem contact op