FACILITY MANAGEMENT

Uw projecten worden van A tot Z uitgevoerd
volgens de hoogste kwaliteitseisen

Stroomversnelling

Facilities Management is de laatste jaren in een stroomversnelling gekomen. Organisaties, bedrijven en instellingen concentreren zich steeds meer op hun kernactiviteiten en besteden facilitaire diensten uit aan professionals. MM Techniek ondersteunt daarin op gebied van techniek en aanpalende werkzaamheden.

Specialisatie

Wij zijn gespecialiseerd in het managen van al deze facilitaire ‘technische’ dienstverlening. Per cliënt verschilt dit van enkele diensten tot ‘integrated facility management’. De projecten bij banken en verzekeraars worden door MM Techniek van A tot Z uitgevoerd en volgens de hoogste kwaliteitseisen, van advies en ontwerp tot realisatie en onderhoud. Onze storingsdienst is altijd bereikbaar.

REFERENTIES

Aankondiging administratieve wijzigingen

By | Home | No Comments

Breedveld & Schröder heeft de laatste jaren een aanzienlijke groei door gemaakt, met name door de overnames van MM Techniek in 2016 en WE-projects halverwege dit jaar.
Met genoegen kunnen wij u mededelen dat Breedveld & Schröder BV, MM Techniek BV en WE- projects BV vanaf 1 januari 2020 samen verdergaan onder de naam Breedveld & Schröder BV.

Wij verwachten met deze samenvoeging onze dienstverlening en processen nog verder te optimaliseren.

De samenvoeging brengt ook een aantal administratieve wijzingen met zich mee, welke dat zijn leest u in onderstaand nieuwsbericht.

Aankondiging administratieve wijzigingen

Benader ons direct om uw project op te starten Neem contact op