FACILITY MANAGEMENT

Uw projecten worden van A tot Z uitgevoerd
volgens de hoogste kwaliteitseisen

Stroomversnelling

Facilities Management is de laatste jaren in een stroomversnelling gekomen. Organisaties, bedrijven en instellingen concentreren zich steeds meer op hun kernactiviteiten en besteden facilitaire diensten uit aan professionals. MM Techniek ondersteunt daarin op gebied van techniek en aanpalende werkzaamheden.

Specialisatie

Wij zijn gespecialiseerd in het managen van al deze facilitaire ‘technische’ dienstverlening. Per cliënt verschilt dit van enkele diensten tot ‘integrated facility management’. De projecten bij banken en verzekeraars worden door MM Techniek van A tot Z uitgevoerd en volgens de hoogste kwaliteitseisen, van advies en ontwerp tot realisatie en onderhoud. Onze storingsdienst is altijd bereikbaar.

REFERENTIES

Sponsor van Het BeterBoek

By | Home | No Comments

Sponsor van Het BeterBoek

Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject “Het BeterBoek” voorde kinderafdeling en dagbehandeling in de Reinier de Graaf Gasthuis te Delft..
Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis. Zeker voor heel jonge kinderen. Een goede voorbereiding en begeleiding kunnen veel angst en onzekerheid wegnemen. Het BeterBoek helpt hierbij.
Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden gratis Het BeterBoek van Bureau Méteau uitgereikt!

Benader ons direct om uw project op te starten Neem contact op