HORECA & HOTELWEZEN

Snelle en efficiënte oplevering, want
wij weten dat het om uw klant draait

Specifieke oplossingen

MM Techniek heeft brede kennis en ervaring op het gebied van horeca en hotelwezen. Er zijn specifieke oplossingen nodig, bijvoorbeeld op het gebied van elektrotechnische installaties, brandveiligheid en noodstroominstallaties. Wij weten dat het binnen uw organisatie om de klant draait.

Snel en efficiënt

Onze projecten zijn compleet en gericht op uw situatie. Wij ontwerpen binnen de horeca en het hotelwezen dan ook installaties die snel en efficiënt kunnen worden opgeleverd, zodat het uw klant aan niets ontbreekt. Onze storingsdienst is altijd bereikbaar.

REFERENTIES

MM Techniek verhuist naar Almere

By | Home | No Comments

Geachte relatie,

Door de samenwerking in oktober 2016 met firma Breedveld & Schröder in Almere, is MM Techniek een nieuwe weg ingeslagen.
Deze samenwerking bevalt zo goed, dat wij hebben besloten om na negen succesvolle jaren in Diemen, te gaan verhuizen naar Almere en in te trekken bij onze collega’s.

Gedurende deze negen jaren in Diemen heeft MM Techniek grote stappen gemaakt in groei en professionalisering. Met een flexibele organisatie van circa 30 man, hebben wij mooie projecten gerealiseerd. Mede door de synergie die de samenwerking tussen Breedveld & Schröder en MM Techniek teweegbrengt zien wij een voorspoedige toekomst tegemoet.

Wij zijn inmiddels druk bezig met inpakken en opruimen, graag verwelkomen wij u vanaf 22 mei op ons nieuwe adres in Almere:

MM Techniek B.V.
Katernstraat 21
1321 NC Almere

Alle overige bedrijfsgegevens blijven vooralsnog onveranderd.

Benader ons direct om uw klantgerichte project op te starten Neem contact op