HORECA & HOTELWEZEN

Snelle en efficiënte oplevering, want
wij weten dat het om uw klant draait

Specifieke oplossingen

MM Techniek heeft brede kennis en ervaring op het gebied van horeca en hotelwezen. Er zijn specifieke oplossingen nodig, bijvoorbeeld op het gebied van elektrotechnische installaties, brandveiligheid en noodstroominstallaties. Wij weten dat het binnen uw organisatie om de klant draait.

Snel en efficiënt

Onze projecten zijn compleet en gericht op uw situatie. Wij ontwerpen binnen de horeca en het hotelwezen dan ook installaties die snel en efficiënt kunnen worden opgeleverd, zodat het uw klant aan niets ontbreekt. Onze storingsdienst is altijd bereikbaar.

REFERENTIES

Aankondiging administratieve wijzigingen

By | Home | No Comments

Breedveld & Schröder heeft de laatste jaren een aanzienlijke groei door gemaakt, met name door de overnames van MM Techniek in 2016 en WE-projects halverwege dit jaar.
Met genoegen kunnen wij u mededelen dat Breedveld & Schröder BV, MM Techniek BV en WE- projects BV vanaf 1 januari 2020 samen verdergaan onder de naam Breedveld & Schröder BV.

Wij verwachten met deze samenvoeging onze dienstverlening en processen nog verder te optimaliseren.

De samenvoeging brengt ook een aantal administratieve wijzingen met zich mee, welke dat zijn leest u in onderstaand nieuwsbericht.

Aankondiging administratieve wijzigingen

Benader ons direct om uw klantgerichte project op te starten Neem contact op