HORECA & HOTELWEZEN

Snelle en efficiënte oplevering, want
wij weten dat het om uw klant draait

Specifieke oplossingen

MM Techniek heeft brede kennis en ervaring op het gebied van horeca en hotelwezen. Er zijn specifieke oplossingen nodig, bijvoorbeeld op het gebied van elektrotechnische installaties, brandveiligheid en noodstroominstallaties. Wij weten dat het binnen uw organisatie om de klant draait.

Snel en efficiënt

Onze projecten zijn compleet en gericht op uw situatie. Wij ontwerpen binnen de horeca en het hotelwezen dan ook installaties die snel en efficiënt kunnen worden opgeleverd, zodat het uw klant aan niets ontbreekt. Onze storingsdienst is altijd bereikbaar.

REFERENTIES

Sponsor van Het BeterBoek

By | Home | No Comments

Sponsor van Het BeterBoek

Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject “Het BeterBoek” voorde kinderafdeling en dagbehandeling in de Reinier de Graaf Gasthuis te Delft..
Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis. Zeker voor heel jonge kinderen. Een goede voorbereiding en begeleiding kunnen veel angst en onzekerheid wegnemen. Het BeterBoek helpt hierbij.
Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden gratis Het BeterBoek van Bureau Méteau uitgereikt!

Benader ons direct om uw klantgerichte project op te starten Neem contact op