Medewerker Paul Kelder aan het woord

By september 19, 2018 Datacenters & serverrooms
Paul

Paul Kelder is sinds 2004 werkzaam voor MM Techniek én een spin in het web. Paul is dagelijks te vinden bij het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis en is hier als projectleider ook het directe aanspreekpunt voor MM Techniek.

Paul

Door te blijven groeien in kennis, groeide Paul ook door in zijn functies

Als 15 jarige betrad Paul het vak als leerling monteur, daaropvolgend behaalde hij de opleiding voor monteur, eerste monteur en uiteindelijk ronde hij de opleiding voor technicus ook succesvol af. De afgelopen vier jaar was Paul werkzaam als uitvoerend projectleider en vanaf juni j.l. heeft hij de functie projectleider toegekend gekregen.

 

11 jaar geleden voerde hij de eerste klus uit, nu is hij verantwoordelijk voor gemiddeld 10 monteurs

Alle werkzaamheden die door MM Techniek uitgevoerd worden bij het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis te Amsterdam, vallen onder Paul zijn verantwoordelijkheid als projectleider. Waar hij zelf 11 jaar geleden, de eerste klus uitvoerde binnen het ziekenhuis, heeft hij nu de dagelijkse leiding en verantwoordelijkheid voor alle werkzaamheden en gemiddeld zo’n 10 uitvoerende monteurs. Deze werkzaamheden zijn divers, denk hierbij aan het vervangen van een wandcontactdoos tot aan het bouwen van een nieuwe operatiekamer of laagspanningsruimte.

Met de juiste positieve inzet creëer je mooie kansen om te groeien

Met de juiste inzet en positiviteit biedt MM Techniek je mooie kansen om door te groeien en werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Het gevoel dat je met elkaar aan een mooi project werkt en je samen inzet voor een tevreden klant, maakt dat succesvol samenwerken elke dag weer centraal staat. 

Kortom;

Techniek zal altijd nodig zijn, beschik je over de juiste instelling dan zal je in deze branche mooie kansen kunnen creëren.