PASSIE

Passie. Het is geen woord dat u meteen zult associëren met een elektrotechnisch installatiebedrijf. Toch is het een belangrijke drijfveer. Passie voor het vak, het meedenken met u als klant en het zorgvuldig onderhouden van klantencontacten zijn belangrijke uitgangspunten voor MM Techniek. Wij zorgen ervoor, dat u een opdracht bij ons kunt plaatsen en er vervolgens niet meer naar om hoeft te kijken, tenzij u dat wenst. Wij regelen het voor én met u, want daar zijn we goed in.

WIJ BIEDEN

MM Techniek biedt een breed spectrum aan diensten op het gebied van elektrotechniek, datacenter-oplossingen, meet- & regeltechniek en (brand)beveiligingsinstallaties. Tevens kunnen we u adviseren op het gebied van energiemanagement en duurzaamheid. Bij onderhoud zorgen we dat de continuïteit van uw bedrijfsproces niet in gevaar komt. Dit alles vanzelfsprekend conform de meest recente kwaliteits- en veiligheidsnormeringen.

ORGANISATIE

MM Techniek bestaat uit 25 gekwalificeerde medewerkers, die geselecteerd zijn op grond van hun expertise, ervaring en klantgerichtheid. We investeren veel in opleiding, ontwikkeling en samenwerking. Onze medewerkers zijn flexibel naar elkaar en naar de klanten toe. Zo komen we samen tot de best mogelijke kwaliteit.

ONTSTAAN

MM Techniek is in 2000 ontstaan na jarenlange werkervaring bij andere bedrijven. Hierbij viel vooral op dat het efficiënter en veel klantvriendelijker kon. De insteek die we hebben gekozen bleek de juiste te zijn, want inmiddels hebben we een grote kring van gerenommeerde, trouwe en tevreden klanten, die we bijstaan met onze ruime kennis en ervaring. We communiceren proactief en bouwen wat onze klant wenst en niet wat wij willen. Samen komen we er altijd uit.

CERTIFICERINGEN

Uiteraard werken wij volgens kwaliteitsnormeringen en veiligheidsregelgeving. Dit is van groot belang voor aanleg van technische installaties.

Fira

Fira platform bronze member

100%
Sterkin

Sterkin Erkend elektrotechnisch installatiebedrijf

100%
Dekra

Dekra gecertificeerd conform BRL 6000

100%
Dekra

Dekra gecertificeerd conform VCA *

100%
Certified Installer

Certified installer datanetwerken

100%
NCP

NCP erkend installatiebedrijf brandmeldinstallaties

100%
MVO

MVO-partner

100%
Uneto

Lid van Uneto

100%
Kenteq

Kenteq-erkend leerbedrijf

100%

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Wij bieden oplossingen op het gebied van energiebesparende maatregelen in uw bedrijfsvoering, zoals duurzame verlichting en energiemanagementsystemen. Ook intern streven wij naar duurzaamheid. Wij beseffen dat omschakelen naar 100% MVO een constante inspanning vergt en een lange termijn ontwikkeling is. We werken hier echter actief aan en willen in gestaag tempo onze bedrijfsvoering verder verduurzamen.
35
gekwalificeerde medewerkers
18
jaar ervaring
64
tevreden klanten
200
succesvolle projecten

ONS TEAM

MM Techniek bestaat uit een hecht team dat al een lange periode in de gelijke samenstelling opereert. Onze kernwaarden zijn samenwerken, integriteit, kwaliteit en plezier. We staan altijd klaar voor onze klanten én voor elkaar. Dit geldt voor onze collega’s van de realisatie en die van de projectorganisatie.

De realisatie, naast de algemene- en projectorganisatie, bestaat uit ca. 35 medewerkers. Een aantal hiervan neemt het voortouw op de werkvloer in coördinatie en communicatie met de klant en met collega’s.

Zijn wij een goede match? Dan horen we graag van u! Neem contact op