Een tevreden gebruiker van de nieuwe faciliteiten:

 “Na een aantal maanden overlast door alle verbouwingen is het nieuwe restaurant in gebruik genomen: een mooie en eigentijdse faciliteit, waar we terecht kunnen voor een lekkere kop koffie en goed verzorgde lunch. Ook de entree, het restaurant, vergaderkamers en de kantoorvloeren hebben een enorme upgrade ondergaan” 

Na zo’n intensief traject een paar highlights die het project kenmerkten:

  • Binnen drie maanden is ruim 2.000 m2 verbouwd.
  • Het was een integraal project waarbij alle mogelijke gebouwfaciliteiten zijn meegenomen: entree, restaurant, vergaderzalen, kantoorvloer, sanitaire voorziening en parkeerterrein.
  • Vanaf medio januari is er op iedere avond en op zaterdagen doorgewerkt.
  • De planning is gedurende het project ingekort van een deadline medio mei naar 31 maart … en gehaald!
  • De eindgebruikers zijn zeer tevreden over de nieuwe inrichting en faciliteiten!