VASTGOEDBEHEER

Uw organisatie ontzorgd door turnkey concept

Realisatie van nieuwe projecten

MM Techniek doet er alles aan om uw organisatie te ontzorgen. We brengen turnkey onderdelen samen, zoals o.a. elektrotechnische installaties en brandbeveiliging. Alle onderdelen van uw vastgoedproject zijn bij ons in goede handen, waardoor u er geen omkijken naar heeft.

Duurzaam onderhoud

Uw vastgoed in goede staat van onderhoud te brengen en te houden zien wij als onze taak. Uw installaties worden regelmatig door ons gecontroleerd en we adviseren u over de te nemen stappen en de financiële gevolgen hiervan.

Dagelijks vormt onze afdeling Technisch Beheer voor onze klanten het aanspreekpunt om onderhoudsklachten en planmatig onderhoud te organiseren en te bewaken. Taken hierbij zijn het opstellen van meerjarenonderhoudsbegrotingen, het adviseren en het begeleiden van groot onderhoud en meer. Onze storingsdienst is altijd bereikbaar.

REFERENTIES

Aankondiging administratieve wijzigingen

By | Home | No Comments

Breedveld & Schröder heeft de laatste jaren een aanzienlijke groei door gemaakt, met name door de overnames van MM Techniek in 2016 en WE-projects halverwege dit jaar.
Met genoegen kunnen wij u mededelen dat Breedveld & Schröder BV, MM Techniek BV en WE- projects BV vanaf 1 januari 2020 samen verdergaan onder de naam Breedveld & Schröder BV.

Wij verwachten met deze samenvoeging onze dienstverlening en processen nog verder te optimaliseren.

De samenvoeging brengt ook een aantal administratieve wijzingen met zich mee, welke dat zijn leest u in onderstaand nieuwsbericht.

Aankondiging administratieve wijzigingen

Benader ons direct om uw project op te starten Neem contact op