VASTGOEDBEHEER

Uw organisatie ontzorgd door turnkey concept

Realisatie van nieuwe projecten

MM Techniek doet er alles aan om uw organisatie te ontzorgen. We brengen turnkey onderdelen samen, zoals o.a. elektrotechnische installaties en brandbeveiliging. Alle onderdelen van uw vastgoedproject zijn bij ons in goede handen, waardoor u er geen omkijken naar heeft.

Duurzaam onderhoud

Uw vastgoed in goede staat van onderhoud te brengen en te houden zien wij als onze taak. Uw installaties worden regelmatig door ons gecontroleerd en we adviseren u over de te nemen stappen en de financiële gevolgen hiervan.

Dagelijks vormt onze afdeling Technisch Beheer voor onze klanten het aanspreekpunt om onderhoudsklachten en planmatig onderhoud te organiseren en te bewaken. Taken hierbij zijn het opstellen van meerjarenonderhoudsbegrotingen, het adviseren en het begeleiden van groot onderhoud en meer. Onze storingsdienst is altijd bereikbaar.

REFERENTIES

Sponsor van Het BeterBoek

By | Home | No Comments

Sponsor van Het BeterBoek

Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject “Het BeterBoek” voorde kinderafdeling en dagbehandeling in de Reinier de Graaf Gasthuis te Delft..
Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis. Zeker voor heel jonge kinderen. Een goede voorbereiding en begeleiding kunnen veel angst en onzekerheid wegnemen. Het BeterBoek helpt hierbij.
Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden gratis Het BeterBoek van Bureau Méteau uitgereikt!

Benader ons direct om uw project op te starten Neem contact op