VASTGOEDBEHEER

Uw organisatie ontzorgd door turnkey concept

Realisatie van nieuwe projecten

MM Techniek doet er alles aan om uw organisatie te ontzorgen. We brengen turnkey onderdelen samen, zoals o.a. elektrotechnische installaties en brandbeveiliging. Alle onderdelen van uw vastgoedproject zijn bij ons in goede handen, waardoor u er geen omkijken naar heeft.

Duurzaam onderhoud

Uw vastgoed in goede staat van onderhoud te brengen en te houden zien wij als onze taak. Uw installaties worden regelmatig door ons gecontroleerd en we adviseren u over de te nemen stappen en de financiële gevolgen hiervan.

Dagelijks vormt onze afdeling Technisch Beheer voor onze klanten het aanspreekpunt om onderhoudsklachten en planmatig onderhoud te organiseren en te bewaken. Taken hierbij zijn het opstellen van meerjarenonderhoudsbegrotingen, het adviseren en het begeleiden van groot onderhoud en meer. Onze storingsdienst is altijd bereikbaar.

REFERENTIES

MM Techniek verhuist naar Almere

By | Home | No Comments

Geachte relatie,

Door de samenwerking in oktober 2016 met firma Breedveld & Schröder in Almere, is MM Techniek een nieuwe weg ingeslagen.
Deze samenwerking bevalt zo goed, dat wij hebben besloten om na negen succesvolle jaren in Diemen, te gaan verhuizen naar Almere en in te trekken bij onze collega’s.

Gedurende deze negen jaren in Diemen heeft MM Techniek grote stappen gemaakt in groei en professionalisering. Met een flexibele organisatie van circa 30 man, hebben wij mooie projecten gerealiseerd. Mede door de synergie die de samenwerking tussen Breedveld & Schröder en MM Techniek teweegbrengt zien wij een voorspoedige toekomst tegemoet.

Wij zijn inmiddels druk bezig met inpakken en opruimen, graag verwelkomen wij u vanaf 22 mei op ons nieuwe adres in Almere:

MM Techniek B.V.
Katernstraat 21
1321 NC Almere

Alle overige bedrijfsgegevens blijven vooralsnog onveranderd.

Benader ons direct om uw project op te starten Neem contact op