ZORG EN WELZIJN

Persoonlijke benadering tijdens
werkzaamheden voor klant én patiënt

De mens staat centraal

MM Techniek vindt een persoonlijke benadering belangrijk in elk marktsegment, maar binnen de tak Zorg en Welzijn kan het daadwerkelijk van levensbelang zijn. Wij weten dat de best mogelijke technische voorzieningen nodig zijn om zorg te kunnen verlenen en om verzorgd te worden.Vandaar dat wij extra rekening houden met zowel de klant als de patiënt. Tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden zijn veiligheid, betrouwbaarheid en hygiëne de belangrijkste uitgangspunten.

Werkzaamheden

Wij voeren werkzaamheden uit bij diverse ziekenhuizen en zorginstellingen en alle daartoe behorende technische disciplines. Hierbij maken wij onderscheid in nieuwbouw, renovatie en service- en onderhoudswerkzaamheden. Het deels inrichten van een inbound technische organisatie behoort eveneens tot de mogelijkheden.
MM Techniek kan zorgen voor o.a. de zusteroproepinstallatie, brandmeldinstallatie, hoofdverdelers, installatie van MRI-scans, röntgenapparatuur of een elektrotechnische installatie voor een OK complex. Onze storingsdienst is altijd bereikbaar.

REFERENTIES

Sponsor van Het BeterBoek

By | Home | No Comments

Sponsor van Het BeterBoek

Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject “Het BeterBoek” voorde kinderafdeling en dagbehandeling in de Reinier de Graaf Gasthuis te Delft..
Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis. Zeker voor heel jonge kinderen. Een goede voorbereiding en begeleiding kunnen veel angst en onzekerheid wegnemen. Het BeterBoek helpt hierbij.
Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden gratis Het BeterBoek van Bureau Méteau uitgereikt!

Benader ons direct voor een veilige, betrouwbare oplossing Neem contact op