ZORG EN WELZIJN

Persoonlijke benadering tijdens
werkzaamheden voor klant én patiënt

De mens staat centraal

MM Techniek vindt een persoonlijke benadering belangrijk in elk marktsegment, maar binnen de tak Zorg en Welzijn kan het daadwerkelijk van levensbelang zijn. Wij weten dat de best mogelijke technische voorzieningen nodig zijn om zorg te kunnen verlenen en om verzorgd te worden.Vandaar dat wij extra rekening houden met zowel de klant als de patiënt. Tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden zijn veiligheid, betrouwbaarheid en hygiëne de belangrijkste uitgangspunten.

Werkzaamheden

Wij voeren werkzaamheden uit bij diverse ziekenhuizen en zorginstellingen en alle daartoe behorende technische disciplines. Hierbij maken wij onderscheid in nieuwbouw, renovatie en service- en onderhoudswerkzaamheden. Het deels inrichten van een inbound technische organisatie behoort eveneens tot de mogelijkheden.
MM Techniek kan zorgen voor o.a. de zusteroproepinstallatie, brandmeldinstallatie, hoofdverdelers, installatie van MRI-scans, röntgenapparatuur of een elektrotechnische installatie voor een OK complex. Onze storingsdienst is altijd bereikbaar.

REFERENTIES

MM Techniek verhuist naar Almere

By | Home | No Comments

Geachte relatie,

Door de samenwerking in oktober 2016 met firma Breedveld & Schröder in Almere, is MM Techniek een nieuwe weg ingeslagen.
Deze samenwerking bevalt zo goed, dat wij hebben besloten om na negen succesvolle jaren in Diemen, te gaan verhuizen naar Almere en in te trekken bij onze collega’s.

Gedurende deze negen jaren in Diemen heeft MM Techniek grote stappen gemaakt in groei en professionalisering. Met een flexibele organisatie van circa 30 man, hebben wij mooie projecten gerealiseerd. Mede door de synergie die de samenwerking tussen Breedveld & Schröder en MM Techniek teweegbrengt zien wij een voorspoedige toekomst tegemoet.

Wij zijn inmiddels druk bezig met inpakken en opruimen, graag verwelkomen wij u vanaf 22 mei op ons nieuwe adres in Almere:

MM Techniek B.V.
Katernstraat 21
1321 NC Almere

Alle overige bedrijfsgegevens blijven vooralsnog onveranderd.

Benader ons direct voor een veilige, betrouwbare oplossing Neem contact op